pátek 29. května 2015

Food Tips II.

Musím uznat, že poslední dobou těch fotek jídla mnoho není. A doopravdy to není tím, že bych nejedla, ale spíš tím, že na to, že má můj mobil také schopnost fotit si vzpomenu vždy až když je to jídlo nakousnuté nebo když už odnáším prázdný talířek do kuchyně :D A nebo když si teda vzpomenu, že bych měla oprášit z této rubriky pavučiny a konečně zdokumentovat, co se chystám sníst, tak to na fotce vypadá tak blbě, že to radši jen sním :D Ale i přesto se občas nějaká ta fotka najde :)



Poslední dobou jsem si na oběd vystačila buď s vajíčkama nebo s kuskusem. Takže uvařit těstoviny už bylo vlastně o level výš :D (Pro ty co neví, já umím vařit, jen má lenost je prostě silnější. A taky když je hlad, tak nechci dlouho čekat :D). Takže tady vidíte těstoviny s rajčaty, mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem :) Jednoduché, ale moc dobré.

Včera jsem byla ve zdravé výživě a i když jsem si šla jen pro čaje, musela jsem vzít ještě pár věcí, které mi padly do oka. Rýžový papír, který uvidíte v akci o kousek níž, česnekové oplatky, které pojídám večer u televize a je to lepší varianta než brambůrky a flapjack, což je klasika :) Tento byl jablkovo-malinový a padl odpoledne na svačinu když jsem se učila fyziku :)

Dnešní mini oběd. Závitky z rýžového papíru. Byla to moje premiéra s takovýmto jídlem a udělala jsem si to hezky po svém :D Takže uvnitř je bazalka, rajčata, sýr a kuskus a celé je to osmažené, takže to krásně křupalo. Příště chci zkusit zeleninovo-masovou náplň :)

Dnešní snídaně aneb pečiva není nikdy dost :D Míchané vajíčka, celozrnný chleba s máslem a zbytky housky, kterou jsem našla v kuchyni :D

Odměna za maturitu :) Aneb jak má donut růžovou polevu, musí být můj :D

A další odměna za maturitu :D Dostala jsem celou vaničku kokosovo-vanilko-čokoládové zmrzliny, tak jsem si to učení na přijímačky trochu zpříjemnila :)

A na závěr jahůdky. Každý den je chodím vyhlížet do zahrady a dneska jsem už jednu měla, ale jinak jsou většinou ještě zespoda zelené. Ale těším se až si je dám do kaše nebo si natrhám plnou misku a budu je pojídat jen tak :)
 
To by bylo pro dnešek vše, ale musím se vám přiznat, že jsem celkem zděšená kolik toho jím, což jsem zjistila při psaní tohoto článku :D Zajímavé je, že i přesto jdou kila pomalu dolů a to se ani nesnažím hubnout a ani nesportuju. Metabolismus se nejspíš už vzpamatoval a mé tělo je rádo, že mu dávám více méně vše co potřebuju a nestřídám nesmyslné hladovění s přejídáním se a nadměrným příjmem cukrů. Přemýšlela jsem, že bych napsala i nějaký článek o tom, jak to mám vlastně s hubnutím/nehubnutím, jak jím, jak vypadám atd. Takže pokud by byl zájem určitě dejte vědět do komentářů :)

8 komentářů:

  1. Za maturitu gratuluji a jen si k tomu něco dopřej, já taky doufám, že už do přejídání znovu nespadnu, je to jako propast a já se držím zuby nehty o okraj, ale teď se držím statečně a možná že vylezu nahoru a od té hnusné propaasti odkráčím :D Ano, fantazii mám velkou. Kdy máš přijímačky? Určitě to zvládneš!:)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přijímačky mám v průběhu tohoto a příštího týdne a zatím se mi nezadařilo teda :/ Ale tak za rok zkusím znova no..

      Vymazat
  2. závitky z rýžového papíru vypadají fakt super, to samé flapjack, ještě jsem ho nikdy nezkoušela :)
    určitě je lepšíjíst více, jsi toho důkazem :) článek o tvém hubnutí by mě zajímal, určitě ho napiš :)
    a gratulace k matuře! z čeho jsi maturovala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maturovala jsem z chemie, biologie, angličtiny a češtiny :)

      Vymazat
  3. Tu zmrzlinku bych si hned dala! :-) Zrovna včera jsem měla české jahody z farmářského trhu, přesně takové jako máš na fotce a byly opravdu dokonalé! To se prostě vůbec nedá srovnávat s těmi ze supermarketu :-)
    Jinak článek o tvém vztahu k hubnutí/nehubnutí by se mi určitě líbil, ráda si čtu o zkušenostech, poznatcích a názorech ostatních.

    A gratuluji k Maturitě! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, svatá pravda! :D Jahody ze zahrady jsou nelepší :3

    OdpovědětVymazat