neděle 1. března 2015

Začínáme

Dlouho jsem blogovala na blogu better-lifestyle.blog.cz, ale poslední rok, né-li dokonce dva, byl zázrak, když se tam článek objevil alespoň jednou za měsíc. Samozřejmě jsem výrazně odbočila od životního stylu, který jsem zastávala v době, kdy se objevovalo na blogu právě nejvíce článků a možná i to je důvod, proč už nechci pokračovat na svém starém blogu a rozhodla jsem se začít tady :) Ti, kteří mě sledují už delší dobu ví, o čem jsem dřív psala a nejspíš také ví, proč už na blog tolik nepřispívám. A ti, kteří to neví, to zas tak nutně vědět nepotřebují. Prostě jsem se z holky, která byla posedla svou postavou a zdravým jídlem a cvičením stala holkou, pro kterou tyto věci už nejsou na prvním místě, ale stále se touží přiblížit ke své původní váze a shodit pár kilo :)
 
Takže doufám, že na tento blog budu přispívat častěji než na ten starý a také doufám, že budu psát věci, které vás budou zajímat a budete si sem rádi chodit počíst :) Psát budu víceméně stále o tom samém, takže o mých hubnoucích pokusech, o cvičení, o jídle, budu přidávat občas recepty, chtěla bych pokračovat v rubrice Food Tips atd. Ale budu také psát o věcech, které se jídla ani tolik netýkají, občas budu nadávat na školu, na maturitu, budu psát o čem mě jen tak napadne a nejčastěji se zde asi budou objevovat články, kde bude od každého tématu něco. Takže se může stát, že pod fotkou ovesné kaše najdete mé nadávky na počasí nebo fňukání nad tím, jak jsem líná :D
 
Myslím, že na úvod by to mělo stačit :) Takže doufám že se mi tady pár čtenářů zabydlí a mě se podaří to zde udržet při životě.

1 komentář:

  1. Budu číst každé nové slůvko, protože jsem tvůj věrný čtenář a nikdy na tebe nepřestanu myslet a držet ti palce :-*. Budu se těšit a buď si jistá, že nejenom mě jakožto čtenáře máš jasnou ;).
    A děkuju za tak pěkný a milý komentář, co jsi na mém chatrném bločku zanechala :-D

    OdpovědětVymazat