úterý 29. března 2016

Dnes jím (27.3.)

Po dlouhé době zase článek a rovnou jsem se rozhodla založit dvě nové rubriky. Jedna se jmenuje Dnes jím a bude zahrnovat vždycky nějaké jídlo nebo více jídel, které jsem daný den jedla, kolem toho samozřejmě budou nějaké moje chytré řeči, kde třeba napíšu co jsem ten den dělala a tak. Je to vlastně podobné jako rubrika Food Tips, ale v této bude fotek jídel míň, ale za to budou články bývat častěji.
 
Jde o to, že teď nemám skoro vůbec čas na psaní nějakých delších článků, protože mám hned tři věci, které mi neuvěřitelně žerou čas. Tou první a pro mě momentálně nejdůležitější je příprava na přijímačky na farmacii. Momentálně studuji nutričního terapeuta, ale už dlouho vím, že z té školy stejně chci odejít tak se letos snažím na přijímačky připravit poněkud pečlivěji než loni. Další věcí je samotná škola, protože praktik máme fakt hodně a z každého musím dělat otravné protokoly. O učení na zkoušky ani nemluvím však je to daleko a učit se průběžně je něco, co mi nic neříká :D A třetí věcí je brigáda. Naštěstí je to práce z domu, takže jenom sedím u notebooku a pracuju, ale času to žeru neskutečně moc. Pak jsou další věci jako seriály, čtení, cvičení nebo čas strávený s přítelem a kamarády, na které si sice čas občas udělám no až na to cvičení možná, ale připadá mi, že nic nestíhám. Ale tak do června to  musím vydržet a pak už si snad užiju volno :)
 
A ta druhá rubrika je podobná té první, ale týká se cvičení a bude se jmenovat Dnes sportuji. Princip je stejný, napíšu co jsem daný den dělala a přidám třeba nějaké fotky nebo tip na to, co si zacvičit :)
 
Tak snad se vám budou nové články líbit a rovnou přidám pár fotek toho, co jsem v neděli jedla :)
 
Na Velikonoce se vždycky topím ve sladkostech tak jsem se rozhodla udělat jednou změnu a místo sladké snídaně si dát slanou. Konkrétně opečený toast se sýrem, rajčetem a volským okem (ne že by to volské oko v mojí podobě bylo nějaké vzhledné, spíš bych tomu řekla "zvláštním způsobem osmažené vajíčko").

S přítelem jsme byli nakupovat, protože jsem sháněla nové boty a jak už to tak u mě bývá, když něco potřebuji tak to zrovna nemůžu sehnat, takže to bylo opravdu náročné odpoledne tak jsme se stavili na kafe do McCafe doplnit síly :D 

A na večeři jsme si poté koupili různé druhy sýrů, tady je mozzarella, lovecký sýr s česnekem a hermelín se zeleným pepřem a k tomu toasty a frisco a cider :D

Samozřejmě jsem toho jídla měla za den mnohem víc, ale zdokumentovat vám kompletně všechno co jsem daný den jedla je nemožné ze dvou důvodů. Tím prvním je fakt, že až když jídlo sním začnu přemýšlet o tom, jak hezká to mohla být fotka a tím druhým to, že by ten článek byl nekonečný a že bych se styděla za všechny ty čokoládičky a uzobávání a podobně :D
 
Tak to by bylo vše pro dnešek, já jsem z těch fotek jídla dostala hlad tak se jdu na obědvat a pak pokračovat v učení (pokud se k tomu nějakým záhadným způsobem dokopu).

3 komentáře:

  1. Tak to si toho nezjedla veľa. Ja osobne momentálne držím diétu. Resp. nedržím diétu, ale obmedzila som sladké lebo som už na ňom bola závislá a teraz ak sladké, tak ovocie

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to není jídlo za celý den, jen pár fotek toho co jsem jedla, protože fotit housku se sýrem nebo jogurt s lupínkama není zrovna estetická záležitost :D :)
      Jinak já se sladkého taky nedokážu vzdát no, naštěstí ho jím jenom o víkendech kdy jsem doma, když jsem v Brně tak si ho sama nekupuji.

      Vymazat
  2. Sýry můžu na každý způsob. :-) Ten lovecký sýr s česnekem je vynikající že? :-)

    OdpovědětVymazat