úterý 4. srpna 2015

Malé radosti :)

Jak to tak sleduju, zase jsem se dlouho neozvala. Ale mě to naprosto nepřekvapuje, jsem líná už jenom na to dojít si do kuchyně pro jídlo (no dobře, jak jde o jídlo tak jde lenost stranou), natož tak napsat článek. V pátek mi začaly oficiálně prázdniny, protože mi skončila dvouměsíční brigáda a já už jenom čekám až mi dojdou penízky, které bohužel nezačnu utrácet, ale pokusím se je udržet co nejdéle u sebe :D Za dva týdny nás čeká s přítelem dovolená v Jeseníkách tak doufám že se do té doby počasí nepokazí a my nebudeme nucení sedět celý den v hospodě u nějakého dobrého jídla. To by byl totiž hrozný trest :D A 21.září mě čeká nástup na vysokou, na to se ale snažím nemyslet, protože je s tím spojená spousta starostí. Tou první je třeba to, že jsem stále nesehnala bydlení v Brně, takže pokud byste o něčem věděli, klidně mi to oznamte :)

Ale teď už pojďme k tématu dnešního článku :) Poslední dobou se u mě nahromadilo pár věcí, které mi vykouzlily úsměv na tváři, tak se chci o ně s vámi podělit.

Od přítele jsem dostala k svátku dáreček z mixitu, což mi udělalo velkou radost a zároveň mě to překvapilo, protože jsem mu nikdy neříkala že bych si z těchto stránek něco objednávala a on na to i přesto narazil :)




V prvním tubusu se skrývalo medové müsli, jehož složení si můžete přečíst na fotce. Dávám si ho na snídani do jogurtu a líbí se mi, že je křupavé. Na druhou stranu je na mě trochu moc kyselé, každopádně si nestěžuju, přítel vybral správně :D











Ve druhém tubusu byla kaše, kterou míchal přítel sám a tady sklidil mnohem větší úspěch než u müsli :D Základem je kakaová kaše, ve které jsou další přísady, jak si můžete přečíst na obrázku. Nejvíc v ní ale vynikají borůvky a potom kokos, takže pokud nebudete vědět co si do vaší vlastní kaše namíchat, určitě vyzkoušejte borůvky :) Jediné co mě trochu zklamalo je to, že i když si kaše udělám plnou misku, vůbec mě nezasytí.

A tady je další dáreček k svátku, tentokrát od našich. Když jsem si nedávno obula svoje tenisky a zjistila jsem, že jsou roztrhlé, musela jsem zakročit :D Reebok je moje nejoblíbenější značka bot, protože mi vždycky nejlíp sedí. Tyto jsou na běhání, ale buďte v klidu, nerozhodla jsem se  začít běhat :D Budu je využívat celkově na sport, na kolo, na chození... Zatím v nich cvičím doma a jsem spokojená :)
 
A když už mám nové boty, rozhodla jsem se, že si koupím i sportovní podprsenku. Tato je z Takka a i když bych upřednostnila růžové provedení (fakt nejsem blondýna :D) tak jsem s ní spokojená :)
 
A když už jsem si rozšířila svoji sportovní výbavu o dva kousky, rozhodla jsem se vyzkoušel nový program od Jillian Bodyshred a musím říct, že mě hodně zaujal. Poslední dobou veškeré moje sportování vypadalo tak..no co kecám, nijak :D Ale po přečtení článku o tomto novém cvičení jsem ho musela vyzkoušet a myslím, že u něj chvíli zůstanu :)
 

8 komentářů:

  1. Krásné dárky :) máš super přítele :)
    Kam jdeš do Brna? Kolej by se ti nelíbila ? :) Jinak o bytech nevím, mě samotné bylo nabídnuto spolubydlení, takže bohužel neporadím :( :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si zjistila, že jdeš na LF na MUNI, tudíž se tam budeš potkávat semnou :) na jaký jdeš obor ? :)

      Vymazat
    2. Já jdu na nutričního terapeuta :) Koleje mám zarezervované, ale nevyšly mi právě ty co jsem chtěla a tyto jsou daleko od školy a celkově nic moc takže sháníme s kamarádkou byty :)

      Vymazat
    3. Těší mě, budeme spolužačky :) Držím palce s bytem :)

      Vymazat
    4. Fákt? :O No nekecej že máš úplně stejný obor? :D Tak to se těším :)

      Vymazat
    5. Jojo, taky jdu na nutričního terapeuta :) Taky se těším :)

      Vymazat
  2. To musli od mixitu mě láá už pár měsíců, ale pořád ne a ne si ho koupit.. Třeba se jednou konečně odhodlám:D a boty jsou moc pěkné ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mixit chcem už dlhšie vyskúšať :) a na Bodyshred sa určite pozriem!
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat