čtvrtek 9. července 2015

Food Tips III.

Poslední dobou zjišťuju, že jsem zase začala víc jíst. A to zjištění se mi nelíbí :D Jednak je cukr něco jako můj nepřítel, protože bych neměla vůbec jíst sladké, ale láká mě všude kam se podívám a potom tady máme další věci jako jsou brambůrky atd. Takže o nějaké pravidelnosti v jezení se u mě rozhodně mluvit nedá a dostávám se do stavu, kdy se vlastně cítím pořád přejezená, protože chodím a ujídám vše co potkám :D Takže to chce doplnit zásoby zeleniny a aspoň trochu to jídlo vylepšit. Ale dost mých stížností na téma "jak jím", radši vám ukážu pár fotek toho, co jsem už snědla :D


Objev ze zdravé výživy. Nějaká tvarohová müsli tyčinka, s dobrým složením a ještě lepší chutí, takže pokud na ni někde narazíte, určitě vyzkoušejte :)
 
Další tyčinka ze zdravé výživy. Tentokrát sezamová. Taky moc dobrá, takže opět doporučuju :)
 
Rozmazané těstoviny. Asi se mi třepou u focení ruky, nebo jinak nevím jak je to možné :D Moje nejčastější kombinace, těstoviny + rajčata + sýr + bazalka. Tady je myslím navíc ještě losos :)
 
Další časté jídlo a zároveň klasika. Mozzarella, rajčata, bazalka a olivový olej.
 
Rýžové chlebíčky s arašídovým máslem, broskví a skořicí. A musím říct, že je broskev silným konkurentem banánu, který je v této kombinace ještě o chlup lepší :D
 
Čerstvé třešně :)
 
A aby jste si nemysleli, že jím opravdu zdravě. Protože ne, nejím jenom zdravě :D Normálně si do McDonaldu nezajdu, to zase ne, ale tohle bylo když jsme byly s kamarádkou v Brně na přijímačkách, což poměrně výjimečná situace je. A nezdravé zlo v podobě fastfoodu jsem o třetinu snížila tím, že jsem si místo coca-coly dala kafe :D
 
A když už jsme u těch přijímaček. Budu se od září s někým potkávat ve škole? :)
 

 

9 komentářů:

  1. Gratuluji k přijetí! :-) Broskve v kombinaci s arašídovým máslem také miluji! A ta tvarohová müsli tyčinka mě opravdu hodně zaujala, těším se, až na ni někde narazím a ochutnám. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ta do těch rýžových chlebíčků jdu! a musím říct, že tvůj blog mě moc zaujal, rozhodně tu nejsem naposledy :)
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem k prijatiu :D Ta tyčinka je zaujímavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oprvadu bych se na to takhle večer neměla dívat. Teď mám hlad. Super!! :D to máslíčko a třešně! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju k přijetí! :) Sice jsem teprve ve třeťáku, ale v budoucnu bych také chtěla na LF...na jaký se chystáš obor? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na LF hlásila na fyzioterapii a na nutričního terapeuta. Fyzio mi bohužel nevyšlo takže jdu na nutričního :) Ale hlásit se znova na to co chci nejvíc můžu i za rok :)

      Vymazat
  6. No mňam carpese bych si dala a mekáč taky :D

    OdpovědětVymazat
  7. gratuluji k přijetí na lékařskou, jsi borec!:)
    a ta první tyčinka mě láká :)

    OdpovědětVymazat