neděle 24. května 2015

Maturita-splněno

Vím, že jsem se dlouho neozvala, ale poslední měsíc, ne-li ještě delší doba, se točil pouze kolem maturit. Každý den byl stejný, spát jsem chodila kolem půlnoci, v 7 jsem už usedala mezi sešity, jídlo jsem s blížící se maturitou omezovala víc a víc, protože stres rostl a já nebyla schopná ani se pořádně najíst. Takže váha je momentálně 58kg, což je skoro o 10kg míň než loni a chtěla bych se teď začít věnovat cvičení, ale hubnutí už pro mě není natolik důležité. Konečně se totiž ve svém těle cítím dobře :)

Učení vyžaduje pořádnou dávku energie a cukrů :D
 
Tento týden byl maturitní. V úterý jsem měla státní ústní maturity, které dopadly moc dobře a ve čtvrtek školní. Tam jsem se nejvíc obávala chemie, protože za poslední rok, jsem dostávala pouze trojky i když jsem se učila jak blázen. Učení se ale nakonec vyplatilo a já domů odcházela se samýma jedničkama a s úžasným pocitem, že to za tu dřinu stálo. Včera jsem maturitu zapila a oslavila, v úterý si dojdu pro vysvědčení a pak už se můj život přesouvá ze střední školy dál. Ale abych se nenudila a aby mi to učení nechybělo, zítra nastoupí další zástup učebnic a já začnu šprtat na přijímačky. Zároveň si zařizuju brigádu, takže minimálně červen budu mít ještě hodně nabitý.

Zasloužená pomaturitní snídaně: toast se sýrem a šunkou, marlenka a zelený čaj :)
 
Takže doufám, že teď budu mít už víc času na blog a pokusím se psát pravidelně články, protože mě moc těší že tady mám aspoň pár čtenářů :) Nevím na kolik se mé články budou týkat jídla, cvičení, nebo jen mého života, ale pokusím se, aby tady od každého bylo trochu. V nejbližší době plánuju návštěvu zdravé výživy, tak uvidím co vše si koupím a pokud to bude stát za to, tak se o to s vámi podělím. Taky se mi hromadí fotky jídla, takže můžete očekávat i článek tohoto rázu :)

A tahle hromada na mě už netrpělivě čeká a na další dva týdny mi bude dělat společnost :(

10 komentářů:

  1. Gratuluji gratuluji gratuluji! Snídaně je královská a já Ti v životě přeji jen úspěchy :)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já o svatak zhubla ale ty oslavy ted :D ! Mat,Fyz,Čj,Aj a konečně to je za námi uf :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo matika a fyzika, to bych nedala :D Stačí, že mě ta fyzika čeká u přijímaček a nevím jak se do ní pustit :D

      Vymazat
  3. Nejvic gratuju! si šikulka :) jo, cukr je při učení potřeba.. to znám :D a kam se hlásíš dál? medicína? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já žila vlastně jen na cukru a kávě, jinak jsem tomu jídlu moc nedala :D Hlásím se na farmacii a na fyzioterapii, tak snad něco klapne :)

      Vymazat
    2. taky jsem to podle předmětů tipovala na medicínu :D každopádně hodně štěstí :)

      Vymazat
  4. Gratuluju! 58 kg je krásné, vůbec bych nehubla, max si postavu zpevnila :)
    To já si vždy něco najdu! :D banán, jablko, oříšky..:) Já to mám zas naopak :D když je stres, musím jíst! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je to super váha, na 52kg jak předloni už nikdy klesnout nechci, přece jenom nějaké ty ženské tvary jsou fajn. Spíš chci posilovat a zlepšit fyzičku trochu :) Já si taky myslela, že přes maturitu budu jíst a přiberu, ale když jsem si vybavila tu maturitu, tak jsem často jídlo ještě vyhazovala, protože se mi sevřel žaludek :D

      Vymazat
  5. Gratuluji, také jsem letos maturovala :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na sůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat