čtvrtek 7. května 2015

Jídlo, učení, cvičení :)

Chtěla jsem tento článek začít větou: "Dneska se mi vstávalo skvěle." ale co si budeme nalhávat, i přestože venku už ráno bylo slunečno, z postele se mi nechtělo. Aneb když dobrovolně vstávám v 7 v den kdy nikam nemusím, ale snažím se být zodpovědná a učit se už od rána :D Ale musím říct, že v něčem má svaťák výhodu. Rodiče jsou v práci, brácha ve škole a já mám celý barák jenom pro sebe.
 

Jako každé ráno jsem do misky dala bílý jogurt a přidala dobré z ovsa. Musím říct, že jestli jsem poslední dobou učinila ve světě potravin nějakého významného objevu, bylo to právě dobré z ovsa. Pokud neznáte, určitě vyzkoušejte :)


A když bylo venku tak hezky tak jsem se s učením i kávou přestěhovala ven, abych nebyla pořád bílá jako stěna. Půl hodiny jsem se skutečně pekla na slunci a cítila jsem, jak má kůže chytá konečně barvu dokud nepřišly mraky nezahnaly mě zase domů :D



OBĚD: Kuskus, tofu s kari kořením, kukuřice a sušená rajčata.


Maturita ze mě udělala:
a)záškoláka=poslední tři týdny jsem si do školy chodila jak se mi to hodilo a většinu času jsem trávila doma a učila se. A nebyla jsem jediná, ve škole se nás nikdy víc jak 10 nesešlo a dle slov učitele to tak probíhá každý rok :D
b)závisláka na kávě=zezačátku jsem ji pila aby mě probrala, o jejích účincích sice stále pochybuju, ale chutnat mi začala.
 
Celou dobu jsem si říkala, že cvičit začnu až po maturitě, až budu mít čas. Ale dneska mi došlo, že na cvičení čas mám a to i přestože se učím od rána do večera. Když nebudu 4x denně jen tak 20 minut posedávat s mobilem v ruce a listovat příspěvky na facebooku můžu vytáhnout karimatku nebo kolo a udělat něco pro své zdraví a postavu a navíc si u toho líp odpočinu než vysedáváním na internetu. Dneska jsem teda večer věnovala asi 40 minut cvičení s mojí oblíbenou Cassey a mám v plánu cvičit pravidelně, protože si člověk úžasně odpočine a v tom všem stresu se uvolní :)


Dneska jsem složila dohromady několik videí a zaměřila jsem se především na kardio a na nohy. A musím říct že po víc jak měsíci necvičení jsem ráda že jsem přežila :D Kdybyste se chtěli inspirovat:

Fun Indoor Cardio Workout
Legs Workout
Cardio-Heart On Fire
Fun Indoor Cardio Workout (viz první)

6 komentářů:

  1. Přeji krásný večer :) Dobré z Ovsa mám taky ráda, z těch brusinkových vždy vyjídám brusinky :D zvládni všechno učení a cassey je skvělá!:) taky jsem po dlouhé době cvičila a jsem celá ztuhlá :D
    tribanany.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsme na tom podobně, přeju hodně štěstí !§

    OdpovědětVymazat
  3. Já kávu nepiju, ale až budu maturovat, obávám se, že se naučím na ní být slušně závislá! :D
    Já taky nevařím nějaké velkolepá jídla :D Za a) mě to nebaví, za ) moc práce! :D Kuskus s míchanýma vajíčkama a rajčatovým pyré stejně chutná nejlíp!:D a přeji hodně štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  4. příspěvek je sice už staršího data, ale neodpustím si komentář :D úplně mě zahřálo u srdce, když jsem viděla pospolu kafe+kuskus+biologii+cassey... prostě mí obvyklí společníci při učení :)

    OdpovědětVymazat
  5. ovsa nepoznam musim napravit :) a s kavou som na tom bola rovnako :)

    Pozyvam na GA o balicek kozmetiky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já se momentálně učím na zkoušky z autoškoly a taky se to snažím dělat hezčí. Takže mezi tím učením nějaké to jídlo, film, nakupování :)

    OdpovědětVymazat